Byggfirma i Karlstad

God morgon!

Idag lyser solen med sin frånvaro, till och med i Karlstad! Men jag har ändå roliga saker att berätta om som lyser upp min dag lite mer trots allt… Vi har en fått tag på en byggfirma som ska hjälpa oss att fixa till våran altan. Det är dags att byta ut virket och vi tänkte även bygga ut den lite.

När vi flyttade hit för ett par år sedan så visste vi att altanen snart skulle behöva göras något med och nu blir det äntligen av. Det finns ju många byggfirmor i Karlstad, men sedan ska man hitta en som både har tid och som gör jobbet för ett rimligt pris. Vi bad några företag om offerter och tillslut hittade vi Contango Bygg och det blir de som ska hjälpa oss.

Jag har en tanke om att den ska bli lite större och sedan att vi ska ha en stor bred trappa som liksom går ner mot trädgården. Stegen på trappan ska vara ganska djupa så att man liksom kan sitta där också om man vill. Det är svårt att förklara, men bilden i huvudet är alldeles tydlig. Tur att min sambo gillar min idé också och han har lärt sig vid det här laget att tyda och förstå ganska bra när jag försöker förklara bilderna och idéerna jag får.

Jag har väl sett en sådan altan och trappa någon gång någonstans och tänkt att så där vill jag ha en dag. Vi håller tillsammans på med byggfirman att ta fram en ritning, eller jag har förklarat så gott jag kan och de tar fram en ritning. Det ska bli så härligt att ha grillkvällar och middagar på vår nya altan. Och inte vore det fel att bara ligga i en solsäng med en god drink heller en varm semesterdag. Längtar ni också efter sommar och sol?

Ha en fin dag och ta hand om er!