Fotograf för företag och privatpersoner

Hallå där bloggen! Jag hoppas att ni har haft en härlig vecka så här långt, nu är det inte många dagar innan helgen är här igen. Tiden går riktigt fort så här års och imorgon är det endast två veckor kvar till julafton, vart tog december vägen kan man undra. Det är varken om tiden eller december som jag vill prata om idag utan jag vill ta upp ett yrke som jag själv finner väldigt intressant, nämligen fotograf. Det finns många anledningar till att anlita en fotograf, det kan vara inom ens yrke men det kan också vara för privata anledningar som exempelvis bröllop eller familjeporträtt. Jag har faktiskt ingen vidare koll på hur branschen för fotografer ser ut, men jag är ganska säker på att det finns ett antal fotografer i vårt avlånga land. Fördelen med en riktigt fotograf är att man får bilder som faktiskt är riktigt bra, till skillnad om man själv skulle ställa sig med kameran. Jag vet själv hur det är när jag ska fotografera något, det krävs en mängd av bilder innan jag lyckas få någon som blir helt okej. Det är dock ganska kul att fotografera, framförallt om man befinner sig på en fin plats. Sen att resultaten kanske inte blir lika bra som förväntat är en annan femma. Jag har varit i kontakt med en del fotografer genom åren, främst i marknadsföringssyfte inom företag. Det har varit väldigt många produktbilder och bilder för marknadsföring som vi har tagit med hjälp av en fotograf. Jag har faktiskt inte anlitat någon fotograf för privata tillställningar som bröllop eller liknande, men däremot har jag varit på en del bröllop där det funnits en fotograf. Det har blivit riktigt bra bilder och när jag ska gifta mig kommer det garanterat finnas en bröllopsfotograf där. Nu får ni ha en fin dag!