Städservice åt mina föräldrar

Hej där vänner! Jag är hemma på besök i de småländska skogarna och närmare bestäm i Ljungby för att hälsa på föräldrarna. De börjar bli till åren och befinner sig några år in i pensionen, med de sagt så orkar de inte riktigt komma på besök hem till mig så ofta längre. Jag är här för att hjälpa dem med lite praktiska saker och igår när jag kom hit så ringde jag direkt till ett företag för att boka in städservice åt mina föräldrar varannan vecka. De ska inte behöva gå runt och städa hela tiden, speciellt inte med tanke på att de båda har lite problem med ryggen. Sen bor de i ett hus med fem stora rum och det tar så ofantligt lång tid för dem att städa så jag beslutade mig för att ta saken i egna händer och ordna städservice från MJ-Service som utför städuppdrag här i Ljungby.

I ett av deras rum så har de påbörjat en ommålning men det projektet var inte färdigställt så igår slutförde jag uppdraget och nu ser det helt plötsligt bättre ut. Det är väldigt fascinerande hur mina föräldrar trots sin ålder får för sig att börja med renoveringsprojekt i huset, jag tror att det är dags för dem att hitta någon annan hobby. Min far är väldigt sportintresserad men problemet är att det inte sänds så mycket sport på dagarna som inte är repriser, därför kommer han nog med dessa idéer. Mamma har lite mer intressen som går att utföra både kvällstid och dagtid, hon sitter alltid och virkar samtidigt som hon har en rad tv-program att följa.

Nu har det blivit dags att städa undan alla målarverktyg innan deras städservice kommer på besök för första gången. Ta hand om er föräldrar där ute mina vänner, en gång i tiden var det de som tog hand om er!