Stresshantering i Linköping

Morsning korsning bloggen!

Jag har precis anlänt till jobbet efter en promenad i vad jag upplevde som den nya istiden, minus sex grader ute! Här i Linköping har vi haft plusgrader nästintill hela vintern men nu fick det tydligen vara nog, vintern är här. Dagen är helt fullspäckad med möten till höger och vänster samt att jag även bokat in mig på ett möte för stresshantering i eftermiddag, idag blir det fullt ös. Först och främst ska jag träffa två bolagsmän för att diskutera fusionen mellan två företag här i Linköping, de är nämligen lite oense om några viktiga delar som vi måste lösa för att affären ska kunna gå i hamn. Så fort vi har en överenskommelse så bär det av till ett bolag i Mjölby som står inför juridiska problem och det kommer ta sin tid innan vi hittar en lösning, men mitt mål är att jag ska hinna tillbaka till Linköping för att ha ett snabbt möte med chefen innan jag går för dagen.

Min största prioritet idag är däremot att få coachning av stresshantering, det har länge varit ett stort problem i mitt liv. Jag arbetar med ett yrke där det känns som att mina klienter aldrig tar slut och det finns alltid saker som måste göras, men jag måste nu lära mig att inte ta med jobbet hem varje dag. Stresshantering är inte inom min expertis men det är ett något som jag verkligen behöver kunna klara av innan jag går in i väggen, sömnproblem och huvudvärken på grund av stress hör till vardagen för mig. Detta blir mitt tredje möte med Omstart och jag känner att vi kommer lite längre efter varje träff, framförallt känns det som att jag efter dessa tillfällen har presterat mycket bättre på jobbet. Ta hand om er själva där ute och sluta stressa, det finns i slutändan ingen anledning till att stressa. Ciao!