Bästa stället för tandblekning nära Piteå

Hej mina fina följare

Idag vill jag berätta om en skönhetssalong som jag snart kan kalla mig stammis hos. Den heter Beauty By Diva och ligger i Luleå. Även om jag själv bor i Piteå så åker jag gärna dit för att få de bästa behandlingarna.

Den här gången bokade jag mig för tandblekning. Jag tycker det gör så mycket för ens leende och utstrålning med fina vita tänder. Jag vill inte ha självlysande tänder direkt, men bara så där friskt vita.

Efter att jag haft tandställning i flera år så tyckte jag när jag väl slapp den att tänderna hade fått en tråkig beläggning. Jag har använt olika tandkrämer som ska ge vitare tänder men märker ingen direkt skillnad. Därför bokade jag en tandblekning hos Beauty By Diva.

Anledningen till att jag väljer att gå dit är att jag vid ett tillfälle följde med en kompis dit som också är från Piteå som hade bokat tid för fillers. När jag såg hur proffsiga de var och hur fint resultatet blev på min kompis så bokade jag tid för egen del.

Eftersom jag blev så himla nöjd och i samband med den gången så hade de erbjudande på tandblekning så jag bokade det till denna månaden. Jag tycker det är roligt att unna sig lite sådana här behandlingar så man känner sig pigg och fräsch.

Ungefär som när jag gick en sminkkurs när jag var yngre så fick man lära sig att framhäva det vackra och den inställningen har jag till olika skönhetsbehandlingar också. Bara liten touch up för att framhäva ett vackert leende eller pigga upp lite trött hud.

Det är viktigt att gå till salong med kunnig och utbildad personal för annars kan det bli förödande resultat. Men som sagt, jag är verkligen supernöjd och pratar varmt om min favoritsalong till alla jag känner. Så självklart vill jag dela med mig av det tipset till er läsare också.

Må så gott och ta hand om er!