GDP Bilservice

Tjenare mina läsare!

Jag kommer precis ifrån ett besök och en verkstad som har lysande bilservice, allt från tvätt till mer avancerade uppdrag klarar de galant. Därför tänkte jag idag att dela med mig lite mer om mina upplevelser hos GDP Bilservice. Jag är en fantast när det kommer till bilar och det går nog genom släkten, för min far är precis likadan. Hans intresse ligger mer i gamla amerikanare medans jag är mer fascinerad av dagens teknik och hur bilarna genom åren har utvecklats. Idag har jag en elbil och jag är väldigt mån om utseendet och skötseln så därför brukar jag med jämna mellanrum köra upp bilen till GDP Bilservice för att få en utvändig och en total invändig tvätt. Hos denna bilverkstad så får jag bland annat bilens läderklädsel och instrumentbrädan tvättad, den är så gott som ny varje gång jag kommer tillbaka för att hämta den. Förutom att leverera hög kvalité bland deras tjänster så är detta också ett gäng som är trevlig och gillar att snacka lite gött medans de jobbar, härlig service och bra kvalité det är en fin kombination som både jag och min bil gillar.

Min bil är en ny modell och jag har faktiskt inte sett någon i varken Norrtälje eller områdena runt omkring som kör en likadan, det är en bil som är väldigt kraftfull och gör 0-100 på mindre än fyra sekunder. Med andra ord så går det undan. Det jag gillar mest med bilen är komforten och inredningen inuti, den osar av lyx och jag har aldrig kört en skönare bil. Definitivt så är det skönt att ha en bil som fungerar för alla väglag, tidigare har jag haft lite mer sportigare modeller som inte riktigt har klarat av alla väglag men nu går den lika fint på vintern som på sommarn.

Befinner ni er i Norrtälje och är på jakt efter bilservice så ta då och sväng in till GDP Bilservice för att ge er bilen en lyxig och prisvärd service.